Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Расист или справедлив съдник? Ето как Динко от Ямбол наказа циганина, осмелил се да псува българите
Динко от Ямбол наказа циганина

Расист или справедлив съдник? Ето как Динко от Ямбол наказа циганина, осмелил се да псува българите

Бруталното триминутно видео на рома с обеца на носа скандализира обществото

Динко Вълев, познат на широката общественост като „Ловецът на бежанци” наказа жестоко наглия циганин, осмелил се да псува българите в 3-минутно видео в youtube. Якичкият ямболия е издирил ромът и му е демонстрирал кой всъщност е по-силен.

Ловецът на бежанци публикува и снимка, на която се вижда въпросният циганин, хванал носа си и очевидно изпаднал в шок. Ето какво написа Динко.

„Предполагам се сещате кой е този циганин, който стана известен с изявите си. Той направи клипче и псува всички българи. Преди малко друго викаше и се молеше. Скъсах му обецата и го накарах да я глътне. Миризлив долен циганин!”

Сега обаче публикацията е изтрита от профила му.

Динко от Ямбол наказа циганина

Припомняме, че в началото на месеца във Фейсбук бе споделено видео, на което се вижда как циганин на видима възраст около 20 г., сипе обиди и закани към всички българи.

„Ако бях на вашето място, долни българи, щях да се самоубия. Щях да се самоубия, ако съм българин! Защото… аре да видим. Някой да ми се яви на пътя, някой да ми се яви отсреща! Мале, ше го прИбия от бой. Напра’о Ша му е*а майката, Ша му я разкатая ВЪВ устата. Направо ша му разкатая фамилията! Мразя българите, бе! Мразя българите, разбирате ли?!”. Това е само малка част от цялото видео на циганина, което честно казано е трудно да бъде изгледано в цялостта му, заради бруталния и меко казано обиден език, тон и поведение на „говорителя”.

Скандалното е, че буквално дни след публикацията на грозното видео, самата майка на циганина в подобно видео защити постъпката на сина си.

Флагман

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?