Home » ЗОДИИ » Ретрограден Меркурий ни мъчи до края на април, ето какво да не правите
Kakvo se pravi pri retrograden Merkurii

Ретрограден Меркурий ни мъчи до края на април, ето какво да не правите

Доста сложен и напрегнат април предвещават тази година астролозите. Старият познайник Меркурий ще бъде ретрограден почти през целия месец – до 25-о число.

Ретроградният Меркурий в Овен пречи да слушате какво говорят, както и да правите компромиси. Влиянието на Овен означава, че типичните капани на планетата ще бъдат още по-трудни за избягване, казва астрологът Виктория Маринова.

„Опитайте се да подбирате внимателно думите си, за да не нараните чувствата на другите. Това е време, в което думите могат да бъдат изтълкувани погрешно. Транспортните предизвикателства също са често срещани – изпуснати влакове и изпуснати полети са възможни. Както и технически предизвикателства – счупени телефони, изтрити документи, неработещ интернет, са изключително често срещани по време на ретрограден Меркурий. И те ще ви вбесяват много повече от нормалното заради марсовия знак, където се намира Меркурий“, обяснява тя.

Основното послание за този ретрограден Меркурий е да мислите, преди да говорите или да действате. Ретрограден Меркурий в Овен ще тества способността ни да запазим спокойствие в най-трудните ситуации.

Не бързайте да поемате нови отговорности, довършете минали задачи, новите ще почакат. Избягвайте директните конфликти и наблюдавайте развитието на ситуацията отстрани. Ситуацията ще стане по-ясна, след като Меркурий излезе от ретроградната фаза на движение на 25 април. Тогава се спира на 15° 59′ в Овен, преди да стане директен на 27 април.

Но въпреки това, ако планирате покупка на нов телефон, лаптоп или автомобил, ще е добре да изчакате поне още седмица, за да излезе планетата от сянката на ретроградие.

Източник: Ретро

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?