Home » ЗА ДАМИТЕ » Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й
Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й

Рецептата за вечеря на Виктория Бекъм, която й помогна да отслабне с 15 кг и промени живота й

Не е тайна, че популярната „спайска“ тежеше повече от 63 кг и с височина от 164 см минаваше за малка „поничка“ навремето. Но храната промени всичко – през последните 25 години Виктория яде изключително тази вечеря, която просто промени съдбата й!

В зората на кариерата си Виктория Бекъм наричаше себе си „кифличка с две тънки опашки“, но след раждането на сина й Бруклин през 1999 г., спайската внезапно отслабна и никога не се върна до максималното си тегло от 65 кг. Всъщност нейната метаморфоза с тялото й позволи да се превърне в главната стилна икона на Великобритания, както и истински пример за много жени по света.

Виктория Бекъм вечеря

Оказва се, според интервю в петъчното шоу на TFI, че за да отслабне, мързеливата Виктория не е ходила на фитнес – тя просто силно се е ограничила в храната, оставяйки само здравословни мазнини и зеленчуци. Никакво гладуване – г-жа Бекъм цени красотата на сияещата си кожа и блясъка на косата си, затова през последните 25 години вечерята й е обмислена до най-малкия детайл.

Всеки ден в 16:30 Виктория си приготвя стек от сьомга на фурна или на пара, а към него прави зеленчукова гарнитура от спанак, броколи и всякакви други зелени зеленчуци. За да повторите вечерята на Виктория Бекъм, ви трябват само 20 минути от времето ви – опитайте!

Сьомга със спанак на фурна по рецепта на Виктория Бекъм

Продукти за 2 порции:

  • 2 бр. филе от сьомга
  • 400 гр. пресен спанак
  • 1/2 лимон
  • 2 с.л. течен мед
  • 1 с.л. соев сос
  • 2 ч.л. дижонска горчица
  • 1 с.л. зехтин

Приготвяне:

Постелете хартия за печене и върху нея сложете връзка спанак и пържолата от сьомга. Полейте я със сос от мед, соев сос, дижонска горчица и зехтин.

сьомга със спанак

Увийте хартията на нещо като плик и го пъхнете в предварително загрята фурна до 200 градуса за точно 20 минути.

сьомга в пергамент

Сервирайте сьомгата със спанак, като гарнирате рибата с нарязани билки и резенчета лимон.

сьомга върху спанак

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?