Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Рискът да обичаш зодия Скорпион
зодия Скорпион

Рискът да обичаш зодия Скорпион

Широко разпространено е твърдението, че Скорпионите хапят лошо, научи ko4.

Няма какво да се лъжем – що се отнася до Скорпионите, винаги има риск. Смели са хората, които дръзват да ги обичат. Освен смелост са необходими и още основни добродетели, както и прилагането на някои тактики, които ще се постарая да резюмирам накратко в тази статия. Плюсът в случая е, че аз самият съм представител на зодията и мога да говоря за нея от първо лице. Обещавам да бъда обективен.

Широко разпространено е твърдението, че Скорпионите хапят лошо. Така е, но само, когато ги настъпят. За нас са от изключително значение понятия като чест, достойнство, искреност, прямота. Може би, защото ние самите носим тия качества. Искрени сме до болка, често пъти остри, не се колебаем да си отстояваме мнението, заставаме по рождение на страната на истината. Не понасяме лъжата, студенината. Мерзостта и лицемерието ни отвращават. Лесно ги разпознаваме, самото ни обоняние е такова, че ги надушва още във въздуха и тежко на оня, който е дръзнал да ни подведе или измами!

Причернее ли му на Скорпиона – най-добре никой да не е покрай него! Завихря се една виелица, способна да помете целия китайски народ, камо ли някой враг. Лошото при нашата зодия е, че намразваме отведнъж, зачеркваме с перманентния маркер и толкова! Рядко даваме втори шанс, когато ни предадат. Ако сред вас, четящите този текст, има хора, които живеят в заблуждението, че могат да въртят Скорпиона на малкия си пръст и ще им бъде простено – помислете пак. Веднъж бъдете ли записани в черния списък – край!

Наглед може всичко да си остане същото, Скорпионът да ви се струва любезен, дори мил, но знайте едно – това е фасада. Контраударът се подготвя в момента и вие (миличките) нищо не подозирате! Колкото и да сте проницателни – просто нямате шанс. Такива стратези като Скорпионите надали сте срещали друг път. Хубаво е да си имате едно наум.

В любовен план нещата стоят по следния начин. Моногамни сме до последната клетка, ако решим, че партньорът си струва. Обичаме отдадено, дори сме малко крайни в това отношение, наблюдаваме дори най-миниатюрните детайли, ако на човека до нас му е зле, например, ние на всяка цена искаме да разберем на мига защо му е зле и по възможност да прелетим с крилца до аптеката. Такива сме си. Тотални фанатици, с които си струва да се живее. Няма по-вярно куче от Скорпиона. От една страна вярно куче. От друга – внимание – разярен питбул! В нас дремят и двата варианта. Зависи как ни предразположат.

И още – не се плашете от филмите, в които Скорпионът влиза всеки ден. Ние сме си филмари по начало, харесва ни да преувеличаваме малко ситуациите, особено ако са свързани с някаква драма, ние обикновено я умножаваме по хиляда, някак си ни допада да виждаме по-ясно мракът, отколкото светлината, често сме песимисти, не ни се отдава особено да се радваме на чуруликането на птичките и цъфтенето на кокичетата. Дълбоки сме като вулкани. Лесно изригваме. Драматурзи на собствените си спектакли, опасно добри актьори и строги режисьори. Сега е вашият шанс да изиграете главната роля, после може да е късно. Получите ли я – бъдете до нас. Плътно. Нищо повече.

Запомнете от мене – не съществува възможност Скорпионът да не доминира, даже и да изглежда обратното. Също така не съществува възможност да не му е добре в една връзка и да стои в нея, просто защото е привикнал. Той умее да се адаптира, кален е да оцелява. За него същественото е да следва своята природа. Готов е да плати цената за това. Илюзия е, че може да бъде задържан на едно място. Скорпионът е преследвач. Той умее да търси и намира онези случки и същества в живота си, които са му потребни. Ако бъдете изоставени от Скорпион – твърде възможно е и вие да сте допринесли за раздялата. Ние пускаме трудно, но отведнъж. А ако някой страда в последствие от нашите действия – на драго сърце ще го утешим, но все пак ще си тръгнем.

В заключение – ако сте решили да обичате именно нашата зодия, въоръжете се с необходимото търпение, научете се да устоявате на бурите в главата му, ако не сте свикнали – ще свикнете, става лека-полека, бавно, отношенията със С’корпион се изграждат така, както се строи къща – с майсторлък! Постигнете ли го – няма събаряне! Желая ви успех в начинанието!

Автор: Росен Карамфилов

Флагман

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?