Родените на 20-то число: уникални хора със специална мисия!

Rodenite na 20to chislo: ynikalni hora sys specialna misiq

Днес ще ви разкажем за тайните на душата и съдбата на родените на 20-ти.

Санкхя Шастра е древна ведическа наука, описана в много писания. Тя обяснява законите на кармата и учи на съзнателен живот.

Целта на изучаването на ведическата нумерология е връщане към първоначалната Божествена природа на човека.

И така, нека да разгледаме трактатите на Санкхя Шастра и да разберем какво казват ведическите знания за числото 20 и тези, които са родени на този ден.

20 е числото на Луната. Надарено е със специална енергия. За него се казва, че това е числото на мистиката и специалните психически способности. Числото 20 дава способност за фино усещане и разбиране на хората, силна интуиция и проницателност.

На 20-и хората се раждат с голямо чувство за самоуважение и уважение към другите. Имат чувство за такт, дипломатичност и интелигентни маниери. Всичко това ги прави приятни за общуване и привлича хората към тях. Но въпреки това, другите често не разбират истинската си природа, тъй като са склонни да крият истинските си чувства.

Те са приятни, чаровни, нежни и чувствителни хора. Вярно е, че са донякъде егоистични и склонни към нарцисизъм. Те са романтични, приятелски настроени и често приемат всичко присърце. Луната е надарила родените на 20-ти с повишена чувствителност и ранимост, което създава известна беззащитност пред обстоятелствата и пред другите. Въпреки външното си спокойствие, те са нетърпеливи. Те могат да изгубят нервите си дори за дребни неща, но и бързо се успокояват.

Хората на 20-ти са много необичайни. Във всяка възраст те имат вътрешно дете, което се нуждае от подкрепа. Ведическата нумерология казва, че 20 не е числото на материалния свят, а на духовния. Ето защо за родените на 20-ти светът около тях понякога изглежда твърде суров и опасен.

За да се предпазят от болезнени влияния отвън, те слагат маска на повърхностно възприемане на света и се опитват да изглеждат хладнокръвни и безразлични. Те често изразяват протест към обществото и себе си. В края на краищата всъщност това са дълбоко чувствителни и уязвими натури.

Луната дарява своите подопечни с нежност, лежерен и гъвкав характер. И, изглежда, с такива качества можете да живеете и да се радвате, без да се напрягате. Но нещо постоянно пречи на родените на 20-ти да живеят спокойно. Те се тревожат много и често самите те не могат да разберат защо. Това се случва, защото те са твърде зависими от външни обстоятелства – от другите, от всякакви ситуации, от собственото си настроение.

Това е така, защото психологическото състояние на родените на 20-ти зависи от циклите на Луната. Два пъти в месеца свойствата на Луната се променят на противоположна страна, Луната расте и намалява. Спусканията и изкачванията, подобно на лунните цикли, постоянно се сменят. Настроението върви нагоре и надолу. Различна амплитуда, различни цветове на живота. Трябва да знаете и да приемете спокойно тази особеност на вашата планета.

В личния си живот родените на 20-ти получават много добри женски ресурси. Това се отнася особено, разбира се, за красивите дами. Луната е основната женска планета, която дава специална женска енергия, способността да обичаш, да бъдеш отлична съпруга и майка. Следователно основната ви работа ще бъде в тези области и най-трудните задачи, които ви водят по пътя на развитието, ще бъдат решени тук.

Скъпи жени, родени на 20-ти! 

В живота ви акцентът пада върху връзките и всичко свързано с тях. Вашата задача е да се научите как да ги изграждате разумно, хармонично, използвайки естествената си женска интуиция. Не хаби енергията си да се тревожиш. Насочете го към грижа за близките.

Мъжете, родени на 20-ти, са меки, дипломатични и очарователни. Разбират добре жените и се разбират добре с децата. Те имат много приятели в социалния си кръг, често старши покровители. Но в същото време им е доста удобно да са сами, така че има предразположение към свободен начин на живот и не бързат да създадат семейство. Ако преодолеят желанието си за независимост и желанието да очароват всички, тогава те стават великолепни съпрузи и грижовни, привързани бащи. Казват за такива татковци, че са като майки, а децата просто са луди по тях.

Що се отнася до професионалната себереализация , родените на 20-ти са обречени на особен успех в работата, свързана с хората. Сферата на психологията, духовните или образователни дейности е идеална. Това са родени психолози и животът им може да бъде изключително успешен, ако свържат живота си с тази професия.

Вероятен е успех и във всяка област, свързана с подпомагане на хората: секторът на услугите, консултантските дейности. Това могат да бъдат и благотворителни организации и социални услуги. За жените работата с деца е много благоприятна: детски заведения, работа като учител или предоставяне на услуги на бавачка. Особено благоприятно е за мъжете да се развиват в туризма или ресторантьорството.

По един или друг начин, ако „двадесетте“ вървят по пътя на саморазвитието и грижата за хората, те стават духовно зрели хора, живеещи в съответствие със съдбата си. Те придобиват способността да получават информация от фините светове и да оказват специална помощ на хората, а животът се развива добре във всички области.

Съвет от планетите за родените на 20-ти: направете грижата за хората и служенето на света ваш приоритет. Вие сте надарени с уникалната енергия на Любовта, разкрийте я в себе си, дайте я на света и не се страхувайте от нищо. Не да взимате, а да давате, открито и искрено да споделяте своята доброта – това е основният житейски принцип, към който призовава управителят на живота ви Луната. И тогава няма да се налага да се защитавате, Вселената ще осигури защита.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Родените на 20-то число: уникални хора със специална мисия!"

Какво мислите?