Горещи новини

„Родих две деца в менопауза и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“: Жена забременя на 49 и доказа, че стават чудеса

Rodih dve deca v menopauza

Когато жената навлезе в менопауза, тялото й официално приключва репродуктивния период и след това няма възможност да забременее по естествен път.

Въпреки това, забременяването по време на перименопаузата, тоест в периода, предхождащ менопаузата, е възможно.

Въпреки че бременността на тази възраст е трудна и не е често срещан случай, една жена (53) доказа, че чудесата все пак са възможни.

Жена, която нарича себе си „Ем“, разкри в социалните мрежи, че е родила дъщеря на 49 и друга на 50.

жена в менопауза бебе

„Чудесата се случват. Раждането по време на менопаузата е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало“, написа тя във видео, на което държи новородената си дъщеря.

С опита си тя върна вярата и надеждата на много жени и все още често публикува видеа, в които говори за бременността си.

„Чувствам се толкова благословена.

И уморена, но толкова щастлива“, каза тя с усмивка.

По думите й тя се наслаждава на всеки момент от майчинството и се старае да бъде с дъщерите си колкото е възможно повече.

Последователите й в социалните мрежи я хвалят за откровеността, с която разказва за преживяното, а много майки, изпаднали в подобна ситуация, пишат за своите преживявания.

усмихнато момиченце

„Аз съм на 52 и не мога да си представя отново да мина през това, но се наслаждавам на това да бъда баба. Успех, сладка си“, гласи един коментар.

„На 43 години съм и бих искала да имам още едно дете. Ти ми даваш надежда, че е абсолютно възможно. Радвам се за теб“, написа друг.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Родих две деца в менопауза и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало“: Жена забременя на 49 и доказа, че стават чудеса"

Какво мислите?