Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ромина Тасевска за „Съдебен спор“: Време да се предизвикам с нещо ново и различно
Ромина Тасевска за "Съдебен спор": Време да се предизвикам с нещо ново и различно

Ромина Тасевска за „Съдебен спор“: Време да се предизвикам с нещо ново и различно

След като днес стана ясно, че Нана Гладуиш приключва кариерата си в „Съдебен спор“ и бяхме свидетели на емоционалното й изпращане – вече е ясна наследницата й.

Това е Ромина Тасевска, научи Varna24.bg от социалните мрежи. Тя го обяви чрез дълъг пост:

„Тези дни трябваше да взема едно много трудно решение. Трудно, защото в последните няколко години @nakafe_official беше моето второ семейство, а както знаете аз силно вярвам в тази институция. Ето защо ми е толкова мъчно да се разделя с невероятния екип и страхотните колеги там. Но усещам, че е време да се предизвикам с нещо ново и различно за мен…

Поемам „Съдебен спор“, защото усещам, че точно това е моето място. Човешките проблеми винаги са ме вълнували и в това предаване виждам възможност да го покажа и да помогна, дори и да е само с разказване на тези истински човешки истории, а аз знам, че екипът прави много повече от това..

Има ли нужда да ви казвам колко много се притеснявам и вълнувам? Да наследя такъв емблематичен водещ като @nanagladwish е голяма отговорност и се надявам с вашата подкрепа да продължим това, което тя започна

Другата седмица е последната ми в “На Кафе“. Сигурно ще плача през по-голямата част от предаването, но ще се радвам да сме заедно„, пише Тасевска.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?