Горещи новини

Руди Гела вдига сватба – булката е бременна (Снимки)

Руди Гела вдига сватба – булката е бременна (Снимки)

Младоженец след броени дни за втори път ще бъде бившият спортен министър Радостин Василев, прочул се с прякора си Руди Гела.

На 24 септември той ще се ожени за настоящата си млада изгора на пищна церемония в елитния столичен хотел „Маринела“, собственост на олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви. Бъдещото семейство Василеви вече са изпратили поканите си до своите гости.

Избраницата на скандалния депутат е знойната брюнетка Мирела Желязкова. Оказва се, че булката е бивша подчинена на Руди Гела от времето, в което той властваше в Министерството на спорта в кабинета „Петков“.

Двамата са официално заедно едва от няколко месеца, но Мирела е вече бременна и чака първото си дете от прясно разведения Василев. Той се раздели по съдебен път с първата си жена, полицайката Нина, след 15-годишен брак през февруари 2022 г. От нея Руди има син на 11 години. Малко сред развода бившата г-жа Петкова пък роди от друг мъж.

В медиите напоследък се появяваха публикации и снимки за спорадични връзки на Руди Гела с врачанската психоложка Ралица Младенова, с „Мис Силикон“ Жасмина Стоичкова, с плевенската манекенка Тинка Игнинска, с маникюристката от Стара Загора Силви Павлова, с която се запознал във фейсбук и се е срещал в София, когато бъдещата му булка вече е била бременна.

Очевидно обаче само 24-годишната Мирела Желязкова е успяла да закове сърцето на серийния плейбой Радостин Василев. За нея се знае единствено, че е работила като маркетинг специалист в Българския спортен тотализатор, а после е била повишена и на началник на отдел „Реклама и цифров маркетинг“ в тотото. И с двата апетитни поста се сдобила, докато Василев бил министър на спорта.

Девойката, която има 14 години разлика във възрастта с бъдещия си жених, е израснала във Велико Търново и е завършила специалност „Маркетинг“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Кариерата ѝ в тотото приключва, след като Василев е сменен от Весела Лечева на министерския пост, а Лечева освобождава фаворитката му от длъжност.

Знае се, че знойната брюнетка е имала и политически амбиции и е атакувала парламента от листите на ИТН на парламентарните избори през ноември 2021 г. Преди това пък е била член на партията на Веселин Марешки.

Фоторепортерите на ПИК и „Ретро“ неотдавна изловиха бъдещите младоженци Руди Гела и Мирела да пазаруват скъпи дрешки в столичен мол още преди двамата да афишират публично връзката си. Наскоро влюбените са били заедно и на почивка край морето. Организацията около сватбата им вече била финализирана, а кум на младоженците щял да бъде Александър Тодоров – близък приятел на Радостин. Той бе директор на спортния тотализатор и отново бе назначен от Василев.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Руди Гела вдига сватба – булката е бременна (Снимки)"

Какво мислите?