Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Рълев и „мухльото“ Момчил са тоталните фаворити в „Игри на волята“
Рълев и „мухльото“ Момчил са тоталните фаворити в „Игри на волята“

Рълев и „мухльото“ Момчил са тоталните фаворити в „Игри на волята“

Запалените почитатели на „Игри на волята“ вече си имат мечтан вариант за финалния дуел в този сезон.

И за съжаление на продукцията и на женската аудитория, фаворитите са мъже – Момчил Василев и Иван Рълев.

Последната капитанска битка с участието на секунданти беше поредното доказателство, че точно те са най-силните, а и най-достойните претенденти за голямата награда.

Иван Рълев, който започна „Игрите“ като мишена за казармения тормоз на Гатьо, вече няколко пъти доказа, че може и еднолично да печели битките на Гладиаторите.

В някои от битките той наистина сякаш включва да друга предавка, което показва ясно, че владее отлично не само физиката, но и психиката си.

Момчил Василев пък започна играта като първата мишена на „отровната“ Виолета, която го обяви за ужасен егоист още от самото начало.

Той и брат му Васил, който отпадна твърде рано, изумиха зрителите, че се мотивират един друг, като се обиждат на „мухльо“.

Съзнателно или не, той се показа като най-всеотдайния и ползотворен играч за Амазонките, където попадна „пленен“ от Ива.

За отплата те го предадоха, а Мудева го обяви за подлец и двуличник, само защото гаджето ѝ Румен Радев не го хареса от първия момент и го сметна – както се оказа, с право – за твърде силна конкуренция.

Рълев е в центъра на най-голямата конспирация около предаването

Рълев пък е в центъра на най-големия скандал около предаването, след като беше тиражирана изтекла информация „от сигурен източник“, че тъкмо той печели „Игри на волята“.

Като се има предвид, че доста от нещата, които се твърдяха във въпросната статия се оказаха неверни, достоверността на това разкритие си остава под въпрос.

След като Момчил буквално спаси съотборника си Мастагарков като секундант на играта с мемори карти, той отново се заяви като потенциален победител и някак си върна интригата в предаването.

И затова всички искат да го видят в директен индивидуален сблъсък с Иван Рълев.

Най-справедливо ще  е това да се случи на финала, смятат феновете, макар че до него има още доста време и не е ясно какъв нов обрат са измислили сценаристите на „Игри на волята“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?