Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Само Християн я е виждал така: Ето как изглежда Светлана Гущерова, когато свали целия грим (СНИМКА)
Само Християн я е виждал така: Ето как изглежда Светлана Гущерова когато свали целия грим (СНИМКА)

Само Християн я е виждал така: Ето как изглежда Светлана Гущерова, когато свали целия грим (СНИМКА)

Една от най-известните дами у нас, милионерската съпруга Светлана Гущерова, в момента е отдадена на грижите за четвъртото си детенце, което се роди преди малко повече от месец.

Трябва да й признаем, че от скандалното минало на плеймейтка в момента няма и следа, а г-жа Гущерова е пример за отдаденост на дом, семейство и съпруг.

Естествено, дама от нейния ранг няма как да е равнодушна към това как изглежда, а, както знаем, Светлана е почитател на разкрасителните  процедури от всякакъв характер.

След като по време на бременността си се въздържаше от каквито и да е инжекции и интервенции в салоните, сега тя с нетърпение отново се е посветила на своето най-любимо хоби – красотата.

Бизнес-дамата е редовен клиент на една от най-известните дерматоложки, д-р Петрана Каляшева, която е и лична приятелка на милионерското семейство. Лекарката е тази, която най-често полага грижи за лицето на Гущерова, вижда се и от нейното стори в Инстаграм.

Гущерова без грим

Клиентки, засекли Гущерова коментират в група за майки, че Светлана си тръгнала от кабинета на Каляшева „като нова“ след интервенция с продукт, който лифтира кожата на лицето.

В социалната мрежа Светлана се пусна съвсем натурална, без капка грим и показа, че не страда от ВИП-синдрома да филтрира всяка своя снимки или стори в Инстаграм.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?