Саня Борисова е горда с по-малката си сестра, която преди няколко месеца имаше смелостта да се разкрие пред всички и да признае, че е лесбийка. Нещо повече, Ирена има сериозна връзка с жена от доста време насам, с което е горда.

„Аз бях човекът, който каза на сестра ми да се разкрие. Щом е щастлива с жени, какъв е проблемът? Че няма да има деца ли? Аз не съм лесбийка и пак нямам, така че кое е различното да си лесбийка?” – философства бившата съпруга на режисьора и актьор Ники Илиев.

Ирена Борисова живее от около десетилетие в Дубай, където е доста популярна като модел и инфлуенсър. Там тя е голямата звезда, а кака й никой не я знае. В България е обратното.

Именно в Дубай Рене, която иначе е безумна красавица с много дълги крака, минава на другия бряг. Тя се влюбва в жена, с която е и до днес.

Родителите на Ирена не били наясно със сексуалната й ориентация и научили от медиите. Изпаднали в шок първоначално, но вече са свикнали с мисълта.

Всеки родител иска един ден да види от децата си внуци. Уви, в това семейство няма да се случи. Ирена няма да стане майка, защото не харесва мъже, а Саня вече е на 40 г. и заради лошия си характер продължава да не намира любовта след развода с Ники Илиев, а времето й вече привършва.

Източник: Crimesbg.com