Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Свалят от ефир Юксел Кадриев
Свалят от ефир Юксел Кадриев

Свалят от ефир Юксел Кадриев

Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го пратят в обедните емисии, узна ko4.

Гафовете на Юксел Кадриев в емисиите новини на Би Ти Ви нямат край, а с тях и глобите, които ежедневно получавал – пише в. „Уикенд“. От години скандалният новинар и неговият шеф Венелин Петков не могат да се дишат, а причината за тихата им война бе конкуренцията им. След като бившият новинар Венелин се издигна и стана директор на новините, враждата им се ожесточила – отбелязва изданието.

Нещата ескалирали през последния месец, когато Юксел Кадриев разбрал, че заплатата му отново е орязана.

Заради многобройните лапсуси на Юксел шефът му започнал да го глобява. В нюзрума на телевизията често пристигали гневни писма и обаждания на зрители, които били възмутени от безобразните грешки на Юксел в ефир. В интернет форумите също изобилства от възмутени коментари за издънките на новинаря. Според зрителите е недопустимо телевизионер с 20-годишен опит да срича и пелтечи новините, да изговаря с грешки по-дългите думи, а често да се киска пред малкия екран, след като сътвори поредния си нелеп гаф.

Въпреки предупрежденията, новинарят не си вземал поука и продължавал да прави грешки.

„Ще започна да гледам новините по Би Ти Ви тогава, когато Юксел Кадриев се научи да чете! Голям срам с това непрекъснато сричане!“ – жалва се зрителката Нели Петкова.

Според запознати Венелин Петков искал да свали Юксел от централната вечерна емисия и да го прави в обедните новини.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?