Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Светлана Гущерова разкри нови подробности за раждането (Вижте тук)
Светлана Гущерова с подробности за раждането (Вижте тук)

Светлана Гущерова разкри нови подробности за раждането (Вижте тук)

Светлана Гущерова родила секцио по препоръка на лекарите, узна ko4.

Преди близо месец Светлана Гущерова и Християн станаха родители на момиченце. Новината не беше потвърдена официално от щастливите родители допреди няколко дни.Тогава двамата прибраха малката госпожица в дома си и публикуваха няколко снимки от събитието в социалната мрежа Инстаграм.

Светлана реши да даде повече подробности около най-щастливото събитие в живота си, а именно раждането. Тя също така отговори на въпросите на феновете си, свързани с външния й вид. Това Гущерова направи в стори в Инстаграм. Светлана разкрива, че е родила дъщеря си секцио по препоръка на лекарите. По време на бременността тя е качила само осем килограма и че заради суеверие все още не показва малката принцеса. Това е и причината да не споделя името й със своите фенове.

Светлана Гущерова с подробности за раждането (Вижте тук)

Светлана кърми първородната си рожба и няма силикон. Тя признава, че иска още деца. Малката принцеса е зодия Риби и се е появила на бял свят в „Майчин дом“ при д-р Дяволов и д-р Василев. След раждането Гущерова разкрива, че се чувства много добре и че ще покаже дъщеря си, когато му дойде времето, но засега не я показва от суеверие. „Да, прекалено много съм суеверна“, разкрива щастливата майка.

Светлана сподели и някои подробности около външния си вид. Тя няма силикон с гърдите. Гущерова не крие, че е скулптурирала лицето си, а това е струвало средно по 1000 – 1200 лева на процедура. Феновете съветват Светлана пак да се изруси, защото й отива повече. В момента Гущерова мина в отбора на брюнетките.

Светлана разкрива и какви са цените за уголемяване на устните, от които тя очевидно се е възползвала. А те са между 400 лева и 600 лева, зависи от филъра, който се използва. Гущерова признава, че ако се използва хубава упойка процедурата не е болезнена. Но по време на бременност.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?