Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Свирепи роми стъжнили живота на Мая Манолова
Свирепи роми стъжнили живота на Мая Манолова

Свирепи роми стъжнили живота на Мая Манолова

Наследницата на омбудсмана настръхва само при мисълта за тях, разбра ko4.

Свирепи роми стъжнили живота на омбудсмана на Република България – Мая Манолова.

Оказва се, че невръстният циганин убиец Алекс Димитров – Гучи от свирепия ромски клан Гольовците в Кюстендил, който наръга смъртоносно с нож 35-годишния Валери Дъбов в масово меле пред дискотека „Иридиум“, е бил част от наказателната бригада на ромския престъпен бос Славчо Игов.

Истината лъсна по време на съдебното заседание на Окръжния съд в Кюстендил, където магистратите разпоредиха постоянен арест за 19-годишният убиец.

Оказва се, че дори омбудсманът Мая Манолова, както и семейството й, са патили от агресията на ромския клан.

Запознати припомнят, че дъщерята на Мая Манолова – Ралица, едва не изгубила живота си заради членове на ромската фамилия. Въпреки това в града на черешите отдавна битува митът, че Гольовците, са хора на Мая Манолова. Твърди се също така, че някогашната депутатка от БСП е разчитала на тяхното влияние в ромското гето „Изток“, за да спечели изборни гласове.

На 7 март 2009 г. дъщерята на Мая Манолова посетила заведението „Планета“ в Кюстендил в компанията на приятели. В дискотеката обаче избухва разправия между нейни приятели и група цигани от клана. По време на мелето един от циганите хвърля стъклена чаша с уиски, която рикушира в стената, а стъклата се забиват в дясната страна на лицето на Ралица Манолова, пише Блиц.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?