Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Свърши ли приказката? Красивата Памела изтри сина на Доган, смени името си и заговори за две жени:
Свърши ли приказката? Красивата Памела изтри сина на Доган смени името си и заговори за две жени:

Свърши ли приказката? Красивата Памела изтри сина на Доган, смени името си и заговори за две жени:

Едно от звездните семейства, които бяха давани като пример за любов и разбирателство – това на сина на Ахмед Доган, Демир и красивата Памела Жейнова, май преживява срив в отношенията си.

Поне за това свидетелстват публикациите на Памела в социалните мрежи.

Атрактивната брюнетка от няколко седмици се е покрила в Гърция. Това издава една от последните нейни снимки публикувани в социалните мрежи, писа „Галерия“. След публикацията тя изтри всички фотоси от профила си и смени името си.

В момента Памела, която има две деца от Демир — Адмир и Ноел, е почти неоткриваема.

„10. 13. 23. 28“ е името на иначе официалния й акаунт в Инстаграм. Не е ясно кое и как я е провокирало да контрира начините за връзка. Според мнозина е възможно това да бъде семейна дрязга, тъй като първо премахна сантименталните кадри с любимия, а след това — всички останали.

Една от историите, достъпна единствено в рамките на 24 часа, гласи: „Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени. И не вярвам, че една жена струва толкова малко за да бъде втората“.

Цитатът на Мерилин Монро се появи в началото на месец август преди поредицата от общи почивки, затова последователите предположиха, че е хубава мисъл, успяла да я впечатли.

На фона на последвалото обаче нищо чудно и да става въпрос за сериозен крах в отношенията на семейството, а причината да е изневяра от страна на Доган.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?