Home » БЪЛГАРИЯ » Сеир в Пловдив! Жена подаде сигнал за открадната кола, а накрая се оказа …
Сеир в Пловдив! Жена подаде сигнал за открадната кола, а накрая се оказа ...
Сеир в Пловдив! Жена подаде сигнал за открадната кола, а накрая се оказа ...

Сеир в Пловдив! Жена подаде сигнал за открадната кола, а накрая се оказа …

Пловдивчанка изгуби автомобила си навръх Коледа. Превозното средство било оставено паркирано в продължение на четири дни. Във втория ден от празниците обаче 45-годишната жена установила липсата му. Тя веднага се усъмнила в кражба и подала сигнал в Шесто РУ, пише plovdivnow.bg.

Потърпевшата разказала, че била оставила автомобила си паркиран до хотела на улица „Арх. Камен Петков“ на 22 декември. Около 16:00 часа на 26 декември установила, че той липсва. Униформените веднага се заели с установяване на всички обстоятелства около изчезването на возилото. Започнала предварителна проверка да наличие на данни за извършена кражба на МПС. В хода на работата обаче станало ясно, че жената се е заблудила и е подала погрешни първоначални сведения.

Автомобилът „Нисан Микра“ бил намерен непокътнат на около километър от посочения от жената адрес. Той бил оставен на паркинг на бул. „Източен“ №80. От извършения оглед станало ясно, че возилото е в нормално техническо състояние. Не били установени никакви интервенции.

Предстои материалите по случая да бъдат докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Работата продължава от служители на управлението.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?