Home » KO4 STORY » Семейна драма съсипала Светослав Иванов! (Водещият на „120 минути” отгледан в бедност)
Семейна драма съсипала Светослав Иванов! (Водещият на „120 минути” отгледан в бедност)
Семейна драма съсипала Светослав Иванов! (Водещият на „120 минути” отгледан в бедност)

Семейна драма съсипала Светослав Иванов! (Водещият на „120 минути” отгледан в бедност)

Журналистът Светослав Иванов е белязан с тежко детство. Но името на водещия на „120 минути” нашумя най-вече заради скандала с Иван Гарелов, който в шоуто на Слави обяви, че Иванов е от ромски произход.

В резултат Светослав Иванов остро реагира в социалната мрежа, а Гарелов горчиво съжали и се извини, че се е доверил на фалшивата новина.

Малко известно е, че Иванов крие драма от миналото, белязала го за цял живот. Родителите му се разделят, докато той е още невръстно дете.

След това отглеждането му пада изцяло на плещите на майка му Антония, която трудно балансира между работата и грижите за него. Въпреки това тя успява и да го изучи.

Мощна подкрепа получава от баба му, която също помага в тежките финансови проблеми и в бедните години.

Въпреки че няма баща, Светослав Иванов израства между две силни жени, пише „Ретро”.

И до днес той е изключително привързан към тях. Като малък почти не е контактувал с баща си, който е икономист по образование.

„Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо“, казва Светльо днес, от дистанцията на времето.

Освен майка му и баба му, другите важни жени в живота му са съпругата му Вяра Деянова и дъщеричката им Йоана. С жена си са колеги в Би Ти Ви. Двамата се срещнали преди 13 години в радиото, където по онова време работили.

В продължение на година били най-добри приятели. Пръв химията усетил Светльо и поканил красивата си колежка на театър. Тя толкова се притеснила, че на излизане от театъра паднала на стълбите и едва не се потрошила.

През 2012 година Светослав Иванов паднал на колене пред избраницата си и с пръстен я поискал. После вдигнали скромна сватба и тя приела фамилията му с тире. След две години се появила и малката им дъщеричка.

„Остава му много малко време за грижа към детето, защото е много зает в работата. Сменил е само един памперс. Единственият му недостатък е, че е много разсеян. Притеснявам се, че някой път може да забрави и Йоана някъде“, със смях споделя съпругата на Светльо.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

One comment

  1. Ангелина

    Отличен журналист.
    Желая здраве и много професионални успехи.
    Щастлив семеен живот

Какво мислите?