Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Семейство с шест деца са новите герои в Бригада нов дом
Семейство с шест деца са новите герои в Бригада нов дом

Семейство с шест деца са новите герои в Бригада нов дом

Още не са отшумели емоциите от поредния епизод на „Бригада нов дом“ и разтърстващата история на семейството на Васил и идва една, не по-малко вълнуваща.

Мария Силвестър разказа историята на Васил и жена му Цветана, които са посветили живота си в грижа за 22-годишния им син Ивайло, който е диагностициран с мускулна дистрофия тип Дюшен. Двамата се борят с всички сили и надеждите им са в лечение на момчето в Китай, където успяват да го вдигнат на крака.

Те също имат своите здравословни проблеми, но в името на детето си ги оставят на заден план. С много жар и емоция бригадата даде всичко от себе си и успя да спретне един красив и удобен за нуждите на семейството дом.

Щастлива съм, че съм майка на шест деца, казва домакинята в промото на новия епизод. Условията в къщата не са пригодени за такова голямо семейство. В една стая спят седем човека и тя изглежда като едно голямо спално помещение. Очевидно условията не са добри за тях, но бригадата ще се постарае да не им липсва нищо. Вълнението, с което децата прегръщат майсторите показва, че тяхната мечта се е случила.

Но дори и един такъв кратък анонс от това, което ще видим в събота е достатъчен някои да направят изводи, без дори да са чули причините, които са довели семейството до това положение.

Да имаш шест деца и да нямаш нужното за да ги гледаш е глупост. Глупост е да родиш шест деца, ако можеш да мислиш изобщо. Аз питам, като ги роди какво им предлагаш на тия деца? Гледах предните два епизода и плаках заедно с тях, но този епизод още от рекламата не ми изглежда добре. Помагайте на хора които наистина имат нужда а не на безразсъдни същества.

Доста груба нападка и добре, че не всички мислят така има хора готови да помогнат.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?