Home » КЛЮКАРНИК » Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“ СНИМКИ
Сестрата на Саня Борисова

Сестрата на Саня Борисова „влезе” във „Фермата“ СНИМКИ

Актрисата Саня Борисова бе изненадана от сестра си Ирена на арената за дуели във „Фермата: Нов свят“, научи ko4.

Брюнетката, която от 15 години живее в Дубай и гради успешна кариера като модел и инфлуенсър, влезе виртуално в риалитито и разклати дзен спокойствието на филмовата звезда с мило видеообръщение.

Сестрата на Саня Борисова (3)

„Любов, много ми липсваш! Аз съм с теб и ти пращам много светлина! Знам колко добре подготвена си психически и физически, знам и колко си силна! Давай! И не забравяй, че това е само една игра. Забавлявай се на максимум!“, пожела й Ирена.

Сестрата на Саня Борисова (3)

В първия женски дуел в петия сезон на риалитито Саня ще премери сили с детската учителка Маргарита от отбора на сиромасите. Тя захлипа още при вида на децата си в монитора, а емоционалните им пожелание просълзиха сиромаси, чорбаджии и приседналия сред тях певец Орлин Горанов.

Сестрата на Саня Борисова (3)

Красавицата Ирена Борисова, по-известна като Рене в социалната мрежа, може да се похвали с годишни договори с големи фирми, които рекламира. Освен тях нашенката се е снимала два пъти и за списание ”Вог-Арабия”.

Саня се подготви за дуела с упражнения по багуа – китайско бойно изкуство, чиито техники помагат за концентрацията. Бившата муза на режисьора Ники Илиев се посвети и на разучаването на алманаха, тъй като съперничката й е преподавател и предположи, че ще я нокаутира със знанията си по история. Като втори дуелист Маргарита имаше правото да подреди точките във всяка от игрите. Най-малко – 1 точка, тя даде на „Прашки и камбанки“, а максимума от 5 точки отдели за „Царевица и кула“ заради уменията си да върти чука.

Лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?