Home » КЛЮКАРНИК » Сестрата на Саня Борисова с гадже красавица
Сестрата на Саня Борисова с гадже красавица

Сестрата на Саня Борисова с гадже красавица

Сестрата на Саня Борисова – Ирена, от години има интимни връзки само с жени, припомня Ко4.

Доскоро хубавицата, която живее в чужбина, не разкриваше пред близките си в България своята ориентация. Сега обаче не се притеснява от този факт и дори е споделила с майка си. Възрастната дама е на гости на щерка си в Дубай и се е запознала с актуалната ѝ партньорка.

Прави впечатление, че Саня и Ирена много приличат визуално на родителката си.

Рене, както я наричат приятелите, е доста популярна в Обединените арабски емирства, които са неин дом повече от 10 лета. Тя работи като модел и инфлуенсър. Блондинката се радва на голяма популярност в социалните мрежи – има близо половин милион последователи в Инстаграм

Източник: HotArena.

Сестрата на Саня Борисова

В миналото Ирена е имала връзки и с мъже, но впоследствие се ориентирала към нежния пол, защото мъжете са я разочаровали силно, твърдяла красавицата пред приятелките си в Дубай. Факт е обаче, че хубавицата никога не е коментирала сексуалните си предпочитания и връзките си с мъже и жени, пише Уикенд.

„Знам колко плащат на моделките в чужбина. Парите не са много за тези, които не са световноизвестни. Няма как да поддържаш нейния стандарт на живот само с хонорари от снимки. Възможно е да заработва и като ескорт на богати мъже, а да ползва връзката си с Фатима за прикритие, защото нито една от двете не прилича на лесбийка, нито на крайно разочарована от мъжете”, коментира последовател на Рене.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?