Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Сестра Райкова от „Откраднат живот” намери любовно писмо от миналия век
Сестра Райкова от „Откраднат живот”

Сестра Райкова от „Откраднат живот” намери любовно писмо от миналия век

На истинска находка се натъква съвсем случайно известната като сестра Кая Райкова от „Откраднат живот” актриса Неда Спасова, научи КОЧ.

Тя намери на улицата любовно писмо, писано преди десетилетия. Листовете са стари и пожълтели, изписани с писалка и мастило, каквито поне от половин век не се ползват.

„Изглежда пазено, не изхвърлено, не загубено, сякаш някой нарочно го е хвърлил на средата на пътя. Не ме питайте защо събирам боклуци от улицата…

Започва с „Душичко моя”“, която май не е писала дълго време”, обясни актрисата на своята Фейсбук страница. И показа писмото с молба приятелите й да помогнат да го разчете. Оказва се, че е писано в Своге от мъж, който като че е бил там на лечение. Най-вероятно е адресирано към неговата съпруга, която скоро му е била на посещение, но не му пише, разказва „Уикенд“.

След като й обяснява колко му липсва, той започва да я съветва да се храни добре, да не пести средства и за храна на „Крумчо” – вероятно тяхното дете. „Никой никога повече няма да пише така… Грижа и любов… чудно нещо си намерила ти, цял един живот в няколко страници”, коментира приятелка на Неда.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?