Горещи новини

Силни играчи в „Стани богат“ измъкнаха 30 000 лева от Билалов

Силни играчи в "Стани богат" измъкнаха 30 000 лева от Билалов

Двама силни играчи върнаха на зрителите удоволствието да гледат “Стани богат”.

След като от началото на новия сезон те се нагледаха на участници, които се затрудвяват на въпроси за по 500 лева, новата седмица стартира с поредно отваряне на въпроси за 20 000 и за 30 000 лева.

Малко не достигна на Васил Стефанов да напише история в “Стани богат”.

Българинът, израснал в Япония, се беше запътил към най-голямата сума, но се препъна на въпрос за 20 000 лева.

Стефанов обаче остави много добро впечатления с логиката и знанията си, което призна и водещия Михаил Билалов.

Останал без жокери още в петъчното излъчване, Васил реши да не се отказва на доста сложен въпрос свързан с съвременната политическа история на Африка.

Така той спечели 10 хил. лева, но следващият въпрос за произхода на чешката дума за картоф го накара да се откаже, макар че много от зрителите му стискаха палци.

След това на Стола на богатството седна Виктор Томов, специалист от авиокомпания. Той се представи още по-добре от предишния участник, като даваше много стабилни и убедителни отговори.

Впечатляващо беше, че жокерите на Виктор бяха близки за него хора, които се оказаха не по-малко начетени от самия него. Първо кумът му го спаси от много завързан въпрос за това как да се отървем от натрапчиви мелодии, които ни влизат в главата.

После пък бащата на играча се намеси на въпрос от сферата на балета, за който едва ли много мъже имат сериозни знания.

На водещият Михаил Билалов не му остана нищо друго освен да отвори въпрос за 30 000 лева. Той обаче наистина изискваше конкретни знания за историята на полярните изследвания. Виктор Томов се отказа и си тръгна с 20 бона и удоволствието от постигнатия рядък успех в любимата игра.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Силни играчи в „Стани богат“ измъкнаха 30 000 лева от Билалов"

Какво мислите?