Home » ЗА ДАМИТЕ » Симона Загорова даде рецептата на закуската си за отслабване – ето продуктите:
Симона Загорова даде рецептата на закуската си за отслабване - ето продуктите:

Симона Загорова даде рецептата на закуската си за отслабване – ето продуктите:

В последната година и половина Симона Загорова сякаш е друг човек – одухотворена, отдадена на майчинството и с визия на топ-модел. Дъщерята на Глория уверено върви по нейните стъпки и съвсем скоро ще задмине по слава известната си майка, прогнозират в жанра.

Младата изпълнителка отслабна ударно след раждането на дъщеричката си и продължава да се грижи много усилено за фигурата си чрез здравословно хранене

Малко след раждането на малката Галина, Симона се върна в топ форма и непрекъснато смайва последователите си с изваяното си тяло.

Загорова рядко говори за това какво точно е предприела, за да свали килограмите от бременността, но съвсем скоро сподели любопитно стори, в което разкри какво точно закусва, пише woman.bg. Оказа се, че дъщерята на Глория залага на здравословните смутита, а специално за най-верните си фенове тя разкри дори и точната рецепта на едно от тях.

Любопитното в случая, е че за него Симона използва толкова изчистени съставки, че дори не е включила някакъв вид мляко, а предпочита да приготвя смутито си с вода. Очевидно благодарение на подобни здравословни закуски Мони успява да поддържа фантастично тяло.

 

Закуската на Симона Загорова

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?