Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Симона от Hell’s Kitchen страдала от заболяване
Simona ot Hels Kitchen stradala ot zabolqvane

Симона от Hell’s Kitchen страдала от заболяване

В този сезон на Hell’s Kitchen всички зрителите се забавляват с 20-годишната Симона Манолова от Смолян. Макар и да има хора, които я хейтят. Тя не е изненадана от обратната връзка и го заявява още във визитката си за предаването.

„Според мен първото впечатление, което хората си правят, като ме видят, е, че съм тъпа, надута кифла и лигава“, отсича брюнетката, която има над 20 000 последователи в социалната мрежа ТикТок. Прякорът й е Мони Бонбони, така я наричат близки приятели и познати.

Твърде изрисуваният външен вид на Мони не може да прикрие свръхсуетата й.

„Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат“, избухва с бисер младата дама.

Много зрители се нахвърлиха върху Симона още от момента, в който я видяха на екрана. Причината е това, че видимо по лицето й има не малко корекции, а най-ярката са огромните й устни. Зад маската на външния вид обаче се крие нелека семейна драма на момиче от малко населено място и консервативни разбирания.

„Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Моето детство обаче не беше никак розово. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получила, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш“, признава емоционално брокерката, която преди години е работила като хостеса в популярен пловдивски клуб.

„Ако трябва да бъда честна, от доста години насам те не ме подкрепят в нито едно мое решение“, заявява брюнетката. Затова и тя се оправя сама в живота, макар и да се чувства много самотна.

„Изчела съм доста книги и се оказва, че кулинарията е доста трудна, но пък и интересна“, обобщава Мони, която преди години минава абсолютно сама през булимията заради подигравките, че е дебела. Родителите й дори не подозирали за проблема, който има.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?