Home » KO4 STORY » Синът на Деси Слава й доведе снаха за чудо и приказ – нещата са сериозни! (Снимки):
Синът на Деси Слава й доведе снаха за чудо и приказ - нещата са сериозни! (Снимки):

Синът на Деси Слава й доведе снаха за чудо и приказ – нещата са сериозни! (Снимки):

Големият син на певицата Деси Слава вече е истински мъж и романтиката никак не му е чужда! В момента Майки лети на крилете на любовта – той си има сериозна приятелка, с която не спират да демонстрират силата на чувствата си в социалните мрежи.

Деси Слава и Майки

Наследникът на певицата и гаджето му Анджи си направиха романтична фотосесия насред популярните лавандулови полета в близост до Пловдив. Двойката обиколи масива, щракна се за спомен, наслади се на безбрежните лилави поля и се обясни един на друг в любов по сладък начин – „LOVEnderLand❤️“, написа Майки под снимка, на която двамата са снимани на лавандуловия фон в рамка от синьо сърце.

Майки и Анджи

Анджи лавандула

Снимки: Инстаграм

Големият син на ДесиСлава ходи сериозно с Анджи. Двойката вече живее под един покрив и нищо чудно Майки скоро да даде пръстен на любимата си – поне нещата сочат натам.

А и Деси Слава очевидно одобрява кандидат-снахата, която е хем красива, хем очевидно чувствата между двамата са истински.

Майки и Анджи

Анджи и Майки

„Ти дойде да останеш в сърцето ми завинаги! ❤️“ – това гласи пък коментарът към горната снимка на щастливата влюбена двойка. Дано запазят магията дълго време!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?