Новините на фокус
Home » СВЯТ » Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи горещи разкрития за живота си
Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи горещи разкрития за живота си

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович разкри има ли жена до себе си, научи КОЧ.

Синът на Лепа Брена Стефан Живойнович направи нови разкрития за живота си. Той тръгва по стъпките на своята майка и по всичко личи, че ще достигне нейните успехи в музикалните среди. И дори може да ги задмине. В специално интервю за македонските медии Стефан разкри какво е да си син на известни родители, има ли жена до себе си, както и как се поддържа във форма.

Като син на Лепа Брена и Боба Живойнович, Стефан винаги е бил обект на медиен интерес. За него се пише постоянно из медийното пространство. Стефан споделя, че родителите му винаги са му били пример в живота. „От една страна е много хубаво да имате в живота си такива два примера. Да видим какво да правим и какво е да си велик човек. Как човек да остане нормален и да запази семейството си. От вкъщи чак до сцената – те са моят пример“, казва синът на Лепа Брена за „Exclusive“.

Стефан говори и за появилите през последните месеци слухове за него – за преместването му в нов дом и за жените, с които му приписват връзка. Синът на Брена споделя, че отдавна живее далеч от родителите си. От около 6 години той живее сам в Америка.

Стефан признава, че напоследък е занемарил малко външния си вид и през последните месеци е качил няколко килограма, защото не е тренирал. Синът на Брена обаче обеща, че до края на годината ще влезе във форма.

Стефан признава, че все още е сам и няма жена до себе си, въпреки опитите на медиите да му припишат връзки с различни жени. „Свободен съм, фокусирал съм се върху работата. Наслаждавам се на живота. Когато дойде времето да съм сериозен, ще бъда сериозен“, споделя наследникът на Брена и Боба. Той обаче категорично отказва да говори за отвличането си като малък.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?