Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Синът на Румен Радев замяза на мутра (Вижте как промени външния си вид Георги)
Синът на Румен Радев замяза на мутра (Вижте как промени външния си вид Георги)

Синът на Румен Радев замяза на мутра (Вижте как промени външния си вид Георги)

Георги на Румен Радев се офъка нула номер, президентския син с неузнаваема визия

Синът на Румен Радев съвсем е заприличал на мутра. 15-годишният тийнейджър, който до скоро носеше косата си на бретон сега се подстригал нула номер. Младежът сменил визията си веднага след скандалното меле, в което бе замесен по празниците, разкриват негови съученици.

Синът на Румен Радев замяза на мутра (Вижте как промени външния си вид Георги)

 

Колаж: Ретро

Преди Георги се стремял да прилича на кумирите си във футбола. Но напоследък гонел визия на лошо момче. Така смятал, че повече ще се хареса на момичетата.

Младежът е сред най-успешните ни млади надежди във футбола и затова бил много суетен. Момичетата в квартала и съученичките му си падали по него. Именно заради девойка близка до сърцето му президентският наследник се замеси в юмручен бой с други непълнолетни докато бил на купон в софийския клуб „Голдън Бий“.

Според закона Георги, който е само на 15 няма право да присъства в заведение сам без придружител след 22 часа. От известно време тийнейджърът успял да склони майка си да го пуска с останалите от компанията защото не искал да се дели от тях.

За момчето се говори, че по начало бил скромен и свит. Но през последните две години се окопитил и започнал да се закача с момичетата.

След развода на Румен Радев с първата му съпруга децата на държавния глава живеят с майка си. С баща се Дарина и Георги се виждат единствено по празници. Другари на сина на президента твърдят, че той е интелигентно момче, но палаво. Като тази негова черта се подсилвала от имиджа му на футболист.

Баща му преди време призна, че за сина му в момента е най-важен неговия треньор. Той се занимава с футбол професионално от много малък и миналото лято постигна успех за първи път. След като бе сред трите млади надежди впечатлили ръководството на ФК клуб Валенсия и отиде на проби в Испания, предават от retro.bg.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?