Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Скандал! Вижте как Слави наказва жестоко сценаристите си
Скандал! Вижте как Слави наказва жестоко сценаристите си
Скандал! Вижте как Слави наказва жестоко сценаристите си

Скандал! Вижте как Слави наказва жестоко сценаристите си

Скандал тресна „Шоуто на Слави“ веднага след гостуването на министър-председателя Бойко Борисов в предаването, пише „България Днес“. След интервюто от сряда с лидера на ГЕРБ Дългия е вдигнал грандиозен скандал на сценаристите си. Отзивите за участието на Борисов в шоуто бяха съкрушителни, като всички коментатори и обикновени зрители са категорични, че Слави се е изложил тотално. В самия сайт на предаването има хиляди коментара, които подиграват Трифонов, начина му на водене, въпросите, които задава, и липсата на какъвто и да е опит да се задълбочи в някоя тема или да притисне събеседника си.

Вбесен от печалния резултат, Слави е обвинил сценаристите си за грандиозния провал. Дългия бил бесен, че от 5000 въпроса към Борисов са му избрали възможно най-безинтересните.

„Какво искате бе?! Да се самоубием ритуално ли? Това ли искате?!“ – крещял Слави на екипа си.

„Не искам подобен проблем с останалите участници в шоуто, които ще гостуват до края на седмицата. Трябва да даваме отговори на хората, които ги вълнуват, а не да им говорим безсмислици! Излязох тотално неподготвен в очите на зрителите! Само вижте какво пишат хората, оценяват представянето ми като много слабо! Моето представяне, защо? Заради вас!“ – не спирал да вика Трифонов.

След което обявил, че ще има жестоки глоби за излагацията, която сценаристите са сътворили. Познавачи с лютия нрав на тв водещия знаят, че той никак не се церемони, когато налага дисциплина в шоуто си. Заканата му със сигурност означава поне половин заплата на минус за сценаристите.

Въпреки заплахите положението с втория гост – главния прокурор Сотир Цацаров, беше подобно на това с Борисов. Без никакъв ентусиазъм и желание Слави просто четеше въпросите на зрителите, слушаше отговорите и дори и не се опита да развие някой от тях и да притесни по какъвто и да било начин госта си. За капак си пролича и неподготвеността на водещия по някои въпроси, които задава. Странен беше и самият начин на провеждане на разговорите – задаване на зрителски въпроси вместо авторски такива.

Хора от екипа на шоуто се чудят защо шефът им се е държал по този безличен начин. Според някои от тях е имало предварителна договорка как в общи линии да протече предаването. Хората на Дългия са категорични, че ако това наистина е така, Слави е трябвало да се откаже от интервютата, вместо да се излага по този безобразен начин.

Че излагацията е голяма, са категорични и зрителите.

Вчера официалният профил на Слави Трифонов в интернет беше задръстен от мнения на фенове на Дългия. В над 1,1 хиляди коментара на зрителите почти нямаше положително мнение за представянето на водещия в интервюто с Бойко Борисов.

„Този цирк можеше и да ни го спестиш! Пълно непознаване на закона и съдебната система от страна на зрителите, а и на екипа на Слави. Това вкара Дългия в батака и той се държа неадекватно. Смешни въпроси и напълно адекватни отговори на главния прокурор Сотир Цацаров (гост в четвъртък), който дори накрая се избъзика с Дългия, като му повтори 3 пъти отговора на въпроса, а Слави гледаше и не вдяваше! Пародия! Такива въпроси се задават от компетентни и грамотни хора“, сподели мнението си фен на Слави, разочарован от представянето му.

„Слави е знаел какви въпроси ще задава. Да беше направил справка в сайта на БНБ, там пише всичко, което го интересува. Защо пита подобни небивалици? Не беше подготвен, подготвен беше Борисов“, категоричен е друг зрител.

Бившият СДС лидер Борис Марков също е критичен: „Борисов изнесъл открит урок на Слави що е то политика. Преди година-две учиндолският първо скочи, после се „разбраха“, а сега Борисов го приключи политически с едно интервю. По-добре Сиромахов да си краде статуси, Кулеков да жали по нещо, Тошко и там другите да се отдадат на хобитата си. Те може още дори да не осъзнават какво точно им се случи. Не може с такива амбиции и да си толкова аматьор, като искаш да си играеш с големите“ – пише Марков

Все пак в мненията на зрителите на Слави Трифонов имаше и хубави думи. „Слави е поканил гости, а вие очаквате саморазправа за 30-годишен преход. Вижте ги, чуйте ги и може би тогава ще разберете защо сме на този хал. И моля, недейте да учите най-добрия тв водещ в България как се води. Стойте си на диванчето и си яжте пуканките“, похвали Дългия фенката Мирослава Найденова.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?