Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Скандал! Емануела напуска Биг Брадър заради ревнивата Златка
Скандал! Емануела напуска Биг Брадър заради ревнивата Златка
Скандал! Емануела напуска Биг Брадър заради ревнивата Златка

Скандал! Емануела напуска Биг Брадър заради ревнивата Златка

Русата Златка и Емануела се хванаха за косите още в първите дни на Биг Брадър заради ревността на плеймейтката. От екипа издадоха, че фолкпевицата е била на крачка да напусне скоростно формата заради държанието на Райкова, която буквално не била на себе си заради близостта между гаджето й Благой Георгиев и Емануела, пише ХотНюз.

Веднага след като влязоха в къщата на Биг Брадър: Most Wanted, двамата влюбени започнаха със скандалите. Сексапилната плеймейтка прояви ревност още при първата мисия, която нейният любим трябваше да изпълни заедно с една от бившите си приятелки – фолк певицата Емануела. Двамата трябваше да задържат топче за пинг-понг с лицата си и в един момент се оказаха в опасна близост. Това подлуди русокосата сексбомба, която след това в спалнята дръпна тежка реч на бившия футболист. Той пък се опитваше по всякакъв начин да я успокои.

В края на краищата двамата заспаха прегърнати, но в днешния епизод страстите се нажежават до червено и Емануела решава да си тръгне, за да прекрати конфликта. Емануела и бившият футболист бяха близки преди около десетина години. Певицата сама се хвалеше, че излиза на романтични вечери с Благо, който тогава бе с майката на двете си деца Христина.

Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?