Горещи новини

Скандал: Изхвърлиха от кметство звездата от Пирин фолк Стоян Джельов

Изхвърлиха от кметство звездата от Пирин фолк Стоян Джельов

Кметът на Благоевград Румен Томов е уволнил певеца Стоян Джельов, който се прочу на сцената на фестивала „Пирин фолк“ в Сандански, научи ko4.

Заповедта му е връчена миналия петък. През февруари 2018 година Джельов започна работа на щат за пръв път в живота си и то не къде да е, а в общината. Няколко дни не стигнаха на Джельов да чества назначението си – първоначално като технически сътрудник портиер, а в последствие и като завеждащ гишето с ксерокса на партера в сградата на кметството.

„Ако някой си мисли, че да посрещаш и обслужваш хората е елемнтарно, жестоко се лъже, защото всеки те гледа какво и как го правиш, всеки иска да си внимателен и усмихнат, да си бърз и коректен и да не му губиш времето“, обясняваше тогава бързата смяна на местоработите си певецът.

По време на службата си в общината Джельов беше наизустил етичния кодекс, сътворен от вече бившия главен секретар София Янчева, и твърдеше, че се чувства комфортно в ролята на слуга на народа.

Уволнението му пък най-вероятно е акт на реваншизъм от страна на новия градоначалник Томов. Певецът не криеше, че ръка да започне за пръв път работа му е подал Атанас Камбитов, за което ще му е благодарен цял живот.

През 2016 Стоян Джельов влезе в криминалните хроники след като стана подсъдим за клевета навръх рождения си ден. Причината е, че Борис Шопов, който работи като оперативен дежурен в ОД на МВР Благоевград му заведе дело задето фолкизпълнителят се обадил на 112 и казал, че полицаят трови кучета в квартал Запад.

Като разбрал кой е подал сигнала, служителят на реда решил да изчисти името си и заведе частно дело срещу певеца, с когото живеят в съседни блокове. За накърненото си достойнство полицаят претендира за обезщетение от 3000 лв, пише Телеграф.

Хотарена

Твоят коментар

Be the first to comment on "Скандал: Изхвърлиха от кметство звездата от Пирин фолк Стоян Джельов"

Какво мислите?