Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Скандал! Криско е бесен, чалга певица се подигра с него
Скандал! Криско е бесен

Скандал! Криско е бесен, чалга певица се подигра с него

Назрява нов брутален скандал между рапъра Криско и позабравената фолкпевица Стефани, видя Ко4.

Нисичкият певец не може да се побере в кожата си, че от фолк жанра печелят на негов гръб. А парчето му „Гледай как се прави“ със Слави Трифонов вече има множество кавърверсии.

Певицата Стефани реши да си възвърне славата като направи малък микс с няколко бързи парчета. Записът започва с кючек вариант на дуета на Криско и Слави. Тук изниква въпросът дали чалга дивата е уредила правата си, тъй като това не е просто запис или изпълнение от участие на живо, а си има и официален видеоклип.

Скандал! Криско бесен, чалга певица се подигра с него

Друг е въпросът, че и вариантът на двамата изпълнители също е с неуредени права.

За направата на тоталния хит Криско е използвал рими от ретро хит на Щилян. „Тошка“ е мое авторско парче и беше тотален хит през 90-те, който хората помнят и до днес. След като излезе дуетът на Слави и Криско, честно казано, се зарадвах, че моята музика отново е актуална. Много хора ми се обадиха да ми кажат, че веднага са се сетили за мен“, споделя в свое интервю легендарният Щилян.

„Именно Слави пее моя текст: Както те обичам, ще те открадна, а ако не мога, ще ги убия“. Очаквах да ми звънне поне от уважение, защото се и познаваме. Преди години е идвал на мои участия, черпил ме е в заведения, пише блиц. Той е голяма звезда.

Не искам пари, не ме разбирайте погрешно. Ясно е, че един лев не съм видял от това, че са заимствали от моята песен. Но можеше Слави да ме покани поне в шоуто си, да ми направи малко реклама и на мен“, споделя откровено ретро поп-фолк певецът.

Чуйте новата песен на Стефани:

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?