Home » БЪЛГАРИЯ » СКАНДАЛ! Още разкрития след ареста на Христо Шопов: Актьорът редовно вадил пистолет
СКАНДАЛ! Още разкрития след ареста на Христо Шопов: Актьорът редовно вадил пистолет

СКАНДАЛ! Още разкрития след ареста на Христо Шопов: Актьорът редовно вадил пистолет

Минути след като стана ясно, че Христо Шопов е арестуван заради заплашване на жена с пистолет, в интернет се появиха серия от коментари на други лица, които също твърдят, че актьорът им е вадил пистолет.

Според разказ на един от потребителите, бащата на Наум Шопов го заплашил, че ще го застреля пред „Икеа“, научи единствено Intrigi.bg.

Припомняме, че по-рано днес гръмна новината за ареста на Христо Шопов. Според първоначалната информация звездата от „Вчера“ е заплашил с пистолет своя съседка – гражданка на Люксембург, след битов скандал. Според непотвърдена информация Шопов е заплашил въпросната дама с убийство и й нанесъл удари.

Изваденият от Христо Шопов пистолет е законно притежаван. При задържането актьорът е предал на полицаите общо 3 законно притежавани оръжия.

По случая е образувана преписка. Очаква да бъде решено дали актьорът да бъде оставен в ареста.

Малко след като интернет гръмна с новината, се повиха серия от коментари на други лица, които също споделят, че са били заплашвани.

„Преди няколко месеца на паркинга на ИКЕА му направих забележка, че е паркирал неправилно и блокира входа на малкия открит паркинг. Той ми се развика: Ей сега ще извадя пистолета и ще те гръмна на място“… Наложи се да го стисна за гушата и да го затисна с вратата на собствената му кола, че да се успокои. Като го пуснах, продължи да се пеняви и да вика: „Сега ще видиш какво ще стане“, разказва потърпевшия.

Близки до фамилия Шопови недоумяват защо на един актьор са му необходими три законно притежавани оръжия.

Малко след инцидента, синът му Наум Шопов напусна студиото на „Преди обед“, където бе гост-коментатор и отпътува към ареста в 7-о РПУ.

По случая е образувано бързо производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ . Той е задържан за 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?