Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Слави се движи с пистолет за 4 бона, как ли е успял да изкара е разрешително с влошеното си зрение?
Слави се движи с пистолет за 4 бона

Слави се движи с пистолет за 4 бона, как ли е успял да изкара е разрешително с влошеното си зрение?

Слави Трифонов се изръси за пистолет. Водещият се движи с пистолет из София от няколко месеца насам. Слави броил 4000 лева за „Зиг Зауер“.

Доста скъпичко, нали? Не е ясно как е изкарал задължителните курсове по стрелба и се е сдобил с разрешително за оръжие от служба КОС към МВР, след като от години има проблеми със зрението, пише ХотАрена.

Слави Трифонов имал лиценз за притежаване на ловни оръжия, както и оръжия за културни цели, издаден му от МВР преди десетина години заради продуцентската му фирма. Трифонов подал документи в МВР, че му трябват оръжия за заснемането на видеоклипове, филмови и тв продукции. Когато трябвало да си поднови лиценза, поискал да изкара и разрешително за носене и употреба на огнестрелни оръжия. След като го получил, Трифонов се запалил по стрелбата и веднага си наел личен инструктор.

Към лова, Слави се запалил покрай бившия си сценарист Росен Петров през 2009-та година и дори ходел на курс по спортна стрелба, разбра Коч.

Тогава започнал да обикаля родните ловни стопанства. Край Кърджали водещият дори успял да застреля гигантски муфлон. Любимата пушка на Слави била „Браунинг“. Цената й надвишавала 10 000 лева. Шоуменът винаги отказвал да яде от уловения от него дивеч.

Преди 16 години Слави Трифонов едва не станал жертва на нелеп инцидент, предизвикан от него в имението на Илия Павлов в Мидълбърг.

Дългия се разминал на косъм от смъртта, разбивайки главата си с ловната пушка на боса на „Мултигруп“. Дали на Слави пушка, за да постреля във въздуха. Тя обаче имала голям откат, а Трифонов още не можел да борави добре с ловно оръжие.

Докато го предупредят да внимава за отката на пушката, Слави изскочил навън и стрелял. Така Трифонов се ранил без да иска. Раната обаче не била сериозна и водещият се разминал само с уплахата.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

One comment

  1. д-р Иванов

    Който има само чурка, носи пищоль.

Какво мислите?