Горещи новини

Слави Трифонов заживя в 5-етажния си палат в Бояна – ще ви вземе акъла, ето какви екстри има (СНИМКИ)

Слави Трифонов заживя в 5-етажния си палат в Бояна - ще ви вземе акъла ето какви екстри има (СНИМКИ)

Шоуменът и политик Слави Трифонов най-сетне заживя в огромното имение, което преди време закупи в един от най-тузарските столични квартали в полите на Витоша – Бояна.

Това издават съседи на лидера на „Има такъв народ“. Трифонов вече обитава баровския палат, след като през лятото най-после е било завършено цялостното обзавеждане на триетажния му дом.

Къщата на Слави Трифонов е в непосредствена близост до Киноцентъра в Бояна, а до имението му се стига по частен път, заварден от специално наети охранители.

5-етажната луксозна сграда е изградена по индивидуален проект на архитектурно бюро, за което Дългия е платил баснословна сума, не без завист констатират комшиите му – до един представители на родния политически и икономически елит.

Слави имение Бояна

Според грубата оценка на брокери, Слави Трифонов е похарчил поне 7 милиона лева за градежа на къщата си, като само за панорамните прозорци и осветлението е похарчил стотици хиляди левове.

Сред екстрите на топ имота са външен басейн с автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, СПА отделение, сауна, парна баня, японска градина и винарна.

Трифонов е броил значителна сума за асансьор в имението си, но най-много пари му е струвало обзавеждането на дома. Малцината, посетили къщата на Слави свидетелстват, че шоуменът от Учин дол е похарчил цяло състояние за дивани, спални, трапезарии и холни гарнитури, които били поръчани от дизайнерски къщи в Италия и Франция и за които Трифонов чакал повече от година.

Слави къща Бояна

имение Слави Бояна

Пететажния баровският палат на Слави Трифонов в Бояна беше деклариран от него в последната му имотна декларация, след като предните 3 години Дългия отказваше да публикува задължителните по закон данни за имуществото си и предпочиташе да плаща глоби, и да чака ревизии от Антикорупционната комисия КПКОНПИ, припомня „Уикенд“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Слави Трифонов заживя в 5-етажния си палат в Бояна – ще ви вземе акъла, ето какви екстри има (СНИМКИ)"

Какво мислите?