Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Смелост или лудост? Двойка се ожени върху мрежа на 121 м над земята! Вижте невероятното шоу (СНИМКИ)
Смелост или лудост? Двойка се ожени върху мрежа на 121 м над земята! Вижте невероятното шоу (СНИМКИ)

Смелост или лудост? Двойка се ожени върху мрежа на 121 м над земята! Вижте невероятното шоу (СНИМКИ)

Все повече млади двойки решават да организират сватбата си на най-необичайни места. Подводните сватби отдавна са хит, както и произнасянето на съдбовното „Да“ в балон.

Много младоженци искат да превърнат сватбата си в автентично събитие, което да помнят цял ​​живот. В желанието си да бъдат различни от другите и да превърнат сватбата в едно незабравимо изживяване и дори приключение, все повече двойки избират необичайни дестинации и начини да отпразнуват встъпването си в брак.

Една такава двойка реши да направи много смел ход. Булката и младоженецът организираха сватбата си на 121 метра над земята, върху мрежа, която висеше като паяжина над огромна бездна. В смразяващите кръвта кадри Райън и Ким стоят върху мрежа, окачена над пропаст в присъствието на служител по гражданското състояние, двама свидетели и фотограф.

сватба върху мрежа

сватба във въздуха

Мрежата като паяжина, върху която застанаха и казаха съдбовното „Да“, беше в различни цветове, така че беше необичайно изживяване не само за младоженците, но и за всички, които наблюдаваха тази сцена отстрани. Видеото на младата семейна двойка стана хит в интернет, а много хора ги похвалиха за смелостта и дързостта да се решат на тази постъпка.

съпрузи

брачна двойка

„Това никога няма да съм аз“, „Това определено няма да съм аз. Щях да припадна още преди сватбата да е започнала“, „Ужасявам се, като го гледам“, са част от коментарите.

сватба във въздуха

младоженци върху мрежа

Мнозина казаха на младоженците, че не е трябвало да рискуват живота си и можеха да се оженят по-просто, а други заявиха, че за подобно начинание е нужна смелост.

въздушна сватба

шаферки сватба

Райън и Ким са професионални слаклайнери, така че нямаха проблем да висят на мрежата във въздуха. Slackline е вид екстремен спорт, който включва ходене по опъната жица на голяма височина. Професионалните слаклайнери изпълняват предизвикателни и трудни трикове на тел, което изисква много опит и изпипани техники.

сватба във висините

двойка върху мрежа

незабравима сватба

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?