Home » КЛЮКАРНИК » Снахата на Доган проговори: Ето защо Памела отказва да работи
Снахата на Доган проговори

Снахата на Доган проговори: Ето защо Памела отказва да работи

Снахата на Ахмед Доган вдигна завесата около себе си и семейния си живот със сина на Сокола – Демир, и хвърли бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе, узна КОЧ.

Хубавата Памела, която дари с първороден внук почетния председател на ДПС през миналия декември, отговори на серия от лични въпроси под формата на лексикон в социалните мрежи.

Запитана дали има намерение да започне скоро да работи, Памела сподели: „Имам доста варианти, но засега си гледам бебчето, а и по принцип искаме повече деца. Та, не знам какъв ще е развоят на нещата. За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“, цитира „Ретро“.

Така снахата на Доган разсея слуховете, че със сина му отново са разделени. Тази хипотеза е подклаждана и от факта, че Демир никога не пуска снимки с Памела в социалната мрежа. Дори и с бебето им не срещаме такива.

Преди дни внукът на Сокола – Адмир, направи и първото си море. Памела сподели летни кадри от почивката им край Бургас. Няколко пъти преди това са го водили на басейн, за да свикне с големите води.

Памела и Демир вече година и половина живеят на семейни начала.

И по всичко личи, че нямат намерение да минават под венчило дори и заради бебето им. Едно е сигурно – Ахмед Доган със сигурност одобрява Памела за снаха, тъй като редовно кани семейството й в сараите, а на рождения му ден през пролетта тя бе сред малцината подбрани гости на партито по случай рождения му ден.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?