Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Снахата на Фидосова се изфука с годежния пръстен
Снахата на Фидосова

Снахата на Фидосова се изфука с годежния пръстен

Снахата на Искра Фидосова се фука с уникален диамант. Хубавата Лора получи от гаджето си Франсоа предложение за брак, придружено от пръстен, който събра погледите мрежата, научи КОЧ

Младата красавица много скоро ще влезе в семейството на бившата първа дама на ГЕРБ. Тя получи предложение за брак още през февруари, като веднага каза „Да”.

Бъдещите съпрузи не крият, че сватбата чука на вратата и вече имат дори нов дом. Фидосова се изнесе от столичното си жилище в лъскав столичен квартал, за да се нанесат младите там. Двойката се изнесе към Монтана, където съпругът на Фидосова управлява ресторант, а тя—собствената си кантора, пише „България днес“.

Бъдещите младоженци междувременно се чудят къде да се венчаят, но вместо да мислят за гости, покани и цветя, те не спират да обикалят. Наскоро дори посетиха Копенхаген.

Що се отнася до сватбата, двойката категорично не желае да е в Монтана, тъй като приятелите им са в столицата. Самият Франсоа от години живее в София, където учи и право, а Лора е столичанка и в момента следва архитектура там.

Хотарена

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*