Новините на фокус
Home » СВЯТ » Снимки на децата от тази необичайна двойка покориха целия свят
Снимки на децата от тази необичайна двойка

Снимки на децата от тази необичайна двойка покориха целия свят

Джейми и Ники Пъркинс са двойка състезатели, които живеят в Мелбърн, Австралия. Заедно те са от пет години, приятелите ги наричат ​​“кафе с мляко“, а в обществото гледат двойката с изненада или възхищение.

Да, сега такива съюзи не са  рядкост.

Но като помисля само, че преди 20-30 години такива двойки щяха да бъдат сочени с пръст само защото кожата им е в различни цветове.

И дори преди 50-60 години в САЩ, чернокожите и бледоликите дори са живели, учейки и работейки отделно, като имат различни права на ниво законодателство.

Съпрузите не се интересуват от това. С щастието си те доказват, че любовта съществува. Това велико и могъщо чувство е много по-силно от национални, расови, религиозни и други стереотипи, предразсъдъци и идеологически убеждения.


Защо да вземем това семейство като пример?

Тъй като тези хора са отворени и публични, те говорят за личния си живот на страниците в Instagram и YouTube-канала. Ники има повече от един милион абонати, с които споделя най-малките подробности за живота си. Блогът води и Джейми, но като мъж, той е по-малко популярен.

Те имат много видеоклипове в канала си: от сватба, почивка, реакция на новините за бременността, раждането на първото дете, семейните радости. Всички те са много популярни. Хората се чудят как живеят другите. За тях е като да гледате телевизионен сериал, не с измислени герои, а истински герои.

Ники също споделя тайните на красотата, а Джейми говори за връзката през очите на един мъж. В допълнение, то професионално се занимава с фотография и видео дизайн.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*