Горещи новини

Софи Маринова: Вече не обичам Гринго, той е престъпник! (Ромският хулиган гние в затвора в Германия)

Софи Маринова: Вече не обичам Гринго той е престъпник! (Ромският хулиган гние в затвора в Германия)

Софи Маринова вече е щастлива, защото премахна един товар от плещите си. Ромската перла на българската музика има ново гадже и вече изобщо не се сеща за Тодор Давидов, известен повече като Гринго.

Софка и Гринго не са заедно от около 6-7 месеца, а основната причина е, че той отново е станал престъпник. В момента ромът излежава присъда в Германия по обвинение за трафик на хора.

Това не е първото подобно провинение на Гринго в този аспект. Преди години той отново превеждаше момичета от България в чужбина, но тогава арестът му се размина заради парите на Софка.

Сега обаче певицата е вдигнала ръце от него и това е пратило бившия й директно зад решетките. Именно там той е посрещнал и Коледа, и Нова година.

Давидов вече свикна да лежи в затвора. Той прекара на топло 10 месеца и в България преди известно време. Това стана след уличаването му в изнудване на бизнесмен от родния му Айтос. Тогава излезе 17 дни по-рано заради добро поведение.

За разлика от тогава, когато Софи Маринова го изчака навън и продължи връзката си с него, сега чалга дивата е преустановила всякакви взаимоотношения с бившия си съпруг. Тя не иска и да чува за него, а в живота й има нов мъж.

Гринго се оказа абсолютен провал като мъж и човек, което накара Софка да го напусне, макар и късно. Той години наред живееше на гърба на жена си, като на всичкото отгоре я и биеше от време на време. В същото време го мързеше да работи и си докарваше някой лев от незаконна дейност.

Повторното влизане на ромския бияч в затвора щеше да стане още през пролетта на миналата година, но парите на Софи Маринова отново го спасиха. Тогава той спука от бой полицай в нощен клуб, защото го обвини, че заглеждал жена му. Впоследствие Софка се наложи да брои 100 хил. лв., за да измъкне Гринго от влизането му на топло. Това обаче положи началото на края между тях.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

Be the first to comment on "Софи Маринова: Вече не обичам Гринго, той е престъпник! (Ромският хулиган гние в затвора в Германия)"

Какво мислите?