Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Софи Маринова пее със златен микрофон за 20 бона!
Софи Маринова пее със златен микрофон за 20 бона!

Софи Маринова пее със златен микрофон за 20 бона!

Софи Маринова се похвали с чисто нов микрофон от злато по време на последното си участие в хитов нощен клуб в Слънчев бряг.

Цената на инструмента е над 20 000 евро, той се изработва по поръчка, шушукат нейни колежки.

Певицата взриви публиката, като не остана незабелязан и новият й аксесоар – микрофон от 14-каратово злато. Този път той е придружен и от стойка, направена от благородния метал. Новата придобивка на Софи е достойна за холивудските звезди.

Цената на подобен аксесоар е петцифрена, което го прави истинско бижу, достойно за изпълнителка от ранга на Софи. Според запознати, ромката си го е купила за Нова година, но пее доста рядко с него – само на специални участия.

От Ко4 припомняме, че Софи Маринова е първата у нас, която преди 15 години за първи път пя на сцената с позлатен микрофон.

Софи Маринова златен микрофонМалко преди това тя се изявяваше и с друг, който беше покрит със стотици камъни „Сваровски“. Този път обаче става дума за специална изработка от чисто злато, като към него има и стойка, която по подобие е покрита с благородния метал.

„Нали съм си циганка – радвам се на злато“, пошегува се певицата.

Софи Маринова твърди, че е добре микрофоните, с които пее един изпълнител, да се сменят на определен период от време. Именно това била и причината специално за нея да се направи по поръчка нов, много по-добър от предишния.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?