Горещи новини

Социалната министърка живее като милионерка (Снимки)

Социалната министърка живее като милионерка (Снимки)

Лайфстайл на милионерка има новата министърка на труда и социалната политика Иванка Шалапатова. Личният ѝ фейсбук профил изобилства от снимки от далечните ѝ екзотични пътувания и десетките скъпи дестинации, които е посетила.

На тях шефката на социалното ведомство, която ще се бори за правдата на бедните български пенсионери и социално слабите, демонстрира завиден и охолен живот. Шалапатова е обиколила почти цялото земно кълбо, а сред любимите ѝ дестинации са Индонезия и остров Бали. Там тя е отсядала в първокласни ризорти с огромни басейни и райски градини, видно е от кадрите. На някои от фотосите министърката позира по бански, не липсват и такива, на които се изявява като капитан на яхта.

Иванка е щастливо омъжена за съпруга си Роберт, който е автомобилен техник. Имат двама синове, а допреди да стане министър, се е занимавала с менажиране на фондацията си в помощ на деца.

Израснала е в Родопите, майка ѝ била учителка, а баща ѝ – музикант. Навремето искала да тръгне по стъпките на татко си – да свири на пиано и да бъде певица, но той я излъгал, че нямала глас. След години се оказало, че всъщност притежавала музикален талант, но родителите ѝ искали да има друга професия.

Със съпруга ѝ Роберт се запознали като студенти в Пловдив, но първо били само приятели. 10 години им отнело да разберат, че са един за друг, преди да се оженят.

Освен със скъпи пътувания до екзотични кътчета по света Иванка разпускала и с танцуване. Повече от десетилетие се занимавала с латино танци, не пропускала латино партита и така си почивала от натовареното ежедневие.

Новата социална министърка не е съвсем боса в политиката, защото през 2013 г. е била зам.-министър на труда и в служебния кабинет на Марин Райков. Според тогавашната ѝ декларация пред КПКОНПИ е разполагала само с един апартамент в София с площ от 81 квадрата, който бил закупен за 107 хиляди лева, при това на кредит. Към него тя е декларирала и гараж за още 20 хиляди. Вероятно обаче финансовото и имотното ѝ състояние към днешна дата са вече различни, предвид високия стандарт на живот, който има.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Социалната министърка живее като милионерка (Снимки)"

Какво мислите?