Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Спипаха любимия на Лена Бориславова да бута бебешка количка – има ли новина?! (СНИМКА)
Спипаха любимия на Лена Бориславова да бута бебешка количка - има ли новина?! (СНИМКА)

Спипаха любимия на Лена Бориславова да бута бебешка количка – има ли новина?! (СНИМКА)

Макар да се оттегли от активна политическа дейност, Лена Бориславова продължава да бъде интересна за медии и общественост.

Най-новата клюка за нейната особа гласи, че е родила тайно бебе от годеника си Мирослав Иванов!

Няма начин! Кога да е забременяла и кога да е родила Лена, освен ако не се е случило преди да се появи с Кирчо в политиката…

Това коментират хора от родния град на Мирослав Иванов – Ямбол, където още живеят неговите родители. Знаем, че Миро е сгоден и обещава много скоро да се ожени за любимата си Лена.

Сватба още няма, но се появи едно бебе, което никой не знае чие е и което мнозина не изключиха да е „тайното“ дете на Лена и Миро. Всичко тръгна наскоро, след като Иванов беше на гости на родителите си и беше забелязан на два пъти да се разхожда по улицата, бутайки количка с бебе.

Мирослав Иванов бебе

Още по-подозрително стана, когато така и не се разбра чие е бебето – Миро не си направи труда да обясни. И, разбира се, мрежата се взриви от фотото и се появиха какви ли не слухове, най-многобройните, че Лена е заченала и тихомълком родила.

Други обаче не са съгласни и през смях казват, че ако Бориславова беше родила, то вероятно детето й щеше да е от Кирил Петков, а не от Миро Иванов.

„Какво бебе, бе?! Ленчето живота си живее и пет пари не дава. Но наистина е милион пъти по-вероятно да я беше заплодил Кирцата, а не Мирчо“, коментират зевзеци.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?