Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Спомняте ли си Добрин – първият победител в Игри на волята? Ето какво се случва с него!
Спомняте ли си Добрин - първият победител в Игри на волята? Ето какво се случва с него!

Спомняте ли си Добрин – първият победител в Игри на волята? Ето какво се случва с него!

Какво мислите: формата му е все така впечатляваща! Добрин продължава да се занимава със спорт и фрийрън в частност, и още е веган и природозащитник.

Добата споделя, че е 114 кг., а е веган от 3 години и 8 месеца насам. Победителят от първия сезон на „Игри на волята“ споделя, че е направил този избор заради любовта му към дивата природа.

„Най-голямата промяна, която можем да направим, за да спрем разрушението на Земята, е да минем на диета, базирана на растения“, убеден е той.

„След експериментално спиране на всичко освен яйцата и медът с многото знания, които имах вече за всичко нужно да се причинява на животните, ако продължаваме да ги експлоатираме за храна и колко разрушително е това за биологичното разнообразие на планетата нямаше как януари месец 2019-та година да не реша окончателно да съм веган.

Две години подред 2020 и 2021 влизах от най-добра в още по-добра спортна форма.

Оказа се най-хубавото ми решение и единствено съжалявам, че закъснях толкова много с това решение поради липса на знания покрай лъжите в гнусното ни общество и възпитаване с лъжи в какво да вярват хората. Обичта се изразява в повече от думи, лесно е да си веган, лесно е да обичаме всичко живо, след като знаем, че имат равното право за живот на прекрасната ни планета наравно с нас“

„Знанието е сила, която, ако съчетаем с обич ще направим човечеството великият животински вид за, който вече се смята, но за сега просто е животното най-голям убиец живял някога на планетата Земя!

Бъдете добри, забравете егоизма, бъдете вегани, най-доброто, което можете да направите, ако не сте богати експлоататори! А ако сте богати експлоататори тогава спрете да бъдете богати и станете вегани. Иначе просто сте на предната линия водейки човечеството към войната срещу природата убивайки я убивайки и себе си, защото ние сме природата“, завършва изповедта си Добрин.

В Instagram под една от публикациите Добрин споделя и защо се е отказал от ММА.

„Спрях ММА, защото смятам, че главите ни трябват повече за мислене, а не за да се удряме по тях, също не искам да наранявам никого срещу слава и пари, и да забавлявам хора плащащи да гледат агресия и кръв“, убеден е той.

Що се отнася до участието му в „Игри на волята“ той неведнъж и онлайн напомня, че то е било свързано с идеята му да даде гласност на всички безгласни – животни и природа.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?