Home » БЪЛГАРИЯ » Спортни новини и игра с футболни прогнози от Sportalaxy
Спортни новини и игра с футболни прогнози от Sportalaxy

Спортни новини и игра с футболни прогнози от Sportalaxy

Спортната галактика на България се разшири с още един нов участник. Sportalaxy е нов уебсайт, който предлага интерактивно удоволствие за спортните фенове. В секцията със спортни новини можете да откриете голямо разнообразие от анализи и коментари по най-различни теми.

Обхватът на новините е обвързан както с темите от деня, така и с по-дългосрочни събития – например предстоящите Европейско първенство по футбол, Олимпиадата в Токио и много други. За автентичността и достоверността на публикациите се доверяваме на сигурни и популярни източници, като Goal.com и Fifa.com.

Освен да научите най-новото и любопитно от света на спорта, в сайта можете да се забавлявате, като участвате в играта ни с футболни прогнози. Всеки месец най-добрите типстъри получават атрактивни награди. До момента участниците в надпреварата спечелиха телевизор, таблет, футболни топки и фланелки, уикенд за двама, кафемашина, хлебопекарна, раница и други. Всеки участник може да прогнозира най-интересните футболни срещи за деня, като изборът от спортни събития и видове залог се увеличават постоянно.

SportalaxyФеновете на спортните залагания от своя страна могат да сверяват своите предвиждания за мачовете с вижданията на многото типстъри в сайта. Обоснованите прогнози са интригуващи и полезни четива, които могат да спомогнат да се уверите в истинността на своята прогноза или тъкмо обратното – да се откажете от нея, което в някои случаи не е лош вариант.

Екипът на Sportalaxy от своя страна е отворен за всякакви предложения, коментари и допълнения, които могат да направят сайта по-интересен, а играта – неустоима. Целта на портала е да добави ново изживяване на своите посетители, като освен обратната връзка се залага и на конкурентността и желанието за победа над другите участници. Именно спортният хъс е водещ фактор в четирите месеца, откакто стартира играта, а Sportalaxy се старае да я прави все по-атрактивна за играещите.

Весело изкарване на страниците на спортната галактика на България и приятно четене на новини, игране на игри и публикуване на футболни прогнози в Sportalaxy.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?