Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Среброто притежава невероятна лечебна сила! На кои зодии подхожда среброто
На кои зодии подхожда среброто

Среброто притежава невероятна лечебна сила! На кои зодии подхожда среброто

Среброто е много популярен метал от него се изработват много хубави ювелирни изделия, може да се използва и за лечебни цели.

Лечебни и магически свойства на сребърната вода

Среброто е способно да придаде на водата лечебни и магически свойства. Например сложете сребърна лъжичка в чаша с вода вечерта и пийте от тази вода на сутринта така ще се предпазите от хора с лоши намерения спрямо вас.

Също така с тази вода можете да си измиете лицето и по този начин да се избавите от лошите мисли.

В миналото жените са използвали сребърната вода за сутрешни и вечерни измивания на лицата си. Тази процедура давала добър и бърз резултат кожата на лицата им ставала гладка и свежа. В наши дни много козметични фирми включват среброто в състава на своите козметични изделия.

Друго лечебно свойство на среброто е против микробно. Традицията да се дари сребърна лъжичка при поява на първият зъб на детето има древни корени и сакрално значение. Лъжичката защитавала детето от зли духове и други нечистотии. Освен това сложена в неговата вода го предпазвала от различни заболявания. В сребърни съдове в миналото са носели вода по време на походите на войските.. Среброто дълго време съхранява водата свежа и придава лечебни свойства.

Лекарите в миналото използвали сребърни пластинки, слагали ги на раните и по този начин те по- бързо заздравявали. Съвременните медици също употребяват сребърен нитрат при лечение на рани и брадавици. В наше време сребърните разтвори се използват при лечение на ревматизъм, бронхиална астма и при простудни заболявания. Народните лечители твърдят, че сребърните гривни стабилизират нервната система, избавят от мигрена и подобряват зрението. Носенето на сребърен пръстен на безименият пръст на лявата ръка помага за регулиране на кръвното налягане.

На кои зодии подхожда среброто

Среброто е нетраен метал затова особени ограничения не съществуват. Среброто е тясно свързано с Луната а Луната с подсъзнанието. Чувствителни хора носещи сребърни изделия е възможно да разкрият лечебни, телепатични способности. Сребърните изделия подхождат и на хора в чиито хороскопи са силно изразени водните и въздушни стихии. В такива случаи среброто им помага да постигат поставените си цели и да привличат благоприятни обстоятелства.

Помнете, че ако някой сребърен предмет е станал ваш талисман, не трябва да го давате да го пипат или носят други хора, в противен случаи среброто ще ви се обиди и ще оттегли благословията си от вас.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?