Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит
Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит

Срив в щастието на Светлана Гущерова. Остава на пътя с три деца. Мъжът и свекърът й пред фалит

Черна прокоба е надвиснала над семейство Гущерови, разказват запознати с не особено чистите им бизнес дела.

От началото на годината върху тлъстите плещи на наследника Християн се стоварили тежки дългове и той бил буквално изгонен заедно с жена си Светлана и трите им деца от луксозния палат в Бояна, защото вече не смогвал да плаща безумната ипотека.

Свикналият на неприлично разгулен живот баровец и разглезената му съпруга се били изнесли под наем и треперели банката да не посегне на колите и бижутата им. Това обяснява защо Светлана от известно време престана да снима топ интериора на дома си, а рекламира произвежданите от нея пижами само чрез най-верните си дружки.

По думите на няколко особено близки до г-жа Гущерова бръмчалки, тя през ден получавала паник атаки от ужас, че скоро няма да има пари за силикон и филъри, с които през месец тунингова промененото си до неузнаваемост лице и тяло. Клюкарките редят, че тя вече започнала да се оглежда за нещо по-перспективно, макар желаещите да дундуркат три чужди деца не били кой знае колко.

Свекърът Добромир Гущеров също не можел да помогне на младото семейство, т.к имал собствени бизнес ядове. Говори се, че таткото направил няколко неуспешни сделки във Виена, заради които се върнал с няколко милиона назад и сега гледал да спаси собствената си кожа. Да не говорим, че втората му жена не отстъпвала на Светлана по харчове и била същинска прахосмукачка за долари и евро. За капак старият богаташ трябвало да издържа и доведена щерка, която също като снаха му е на постоянен абонамент при пластичните хирурзи.

Свърши ли приказката на Светлана Гущерова, се питат в родния хайлайф. Търговищката разбивачка на семейства в последно време не спря да дърпа дявола за опашката, парадирайки с парите на семейството, което я прибра по милост. Тя не спря да навира в очите на изнемогващите българи скъпите си парцалки, екзотични почивки и безумни разкрасителни процедури. Повярва си, че е ударила шестица от тотото, но в скоро време май ще трябва да си припомни как се пере на ръка, злословят врагините й от лекия жанр.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?