Home » КЛЮКАРНИК » Стефан Данаилов е онко болен, но пуши като комин – Ламбо „гълта“ по цяла кутия цигари на ден
Ламбо гълта по цяла кутия цигари на ден

Стефан Данаилов е онко болен, но пуши като комин – Ламбо „гълта“ по цяла кутия цигари на ден

Стефан Данаилов си носи в джоба цял ферман с диагнози, но въпреки това не се е отказал от най-големия си порок – цигарите, научи ko4.  Майор Деянов от „На всеки километър“ е в ремисия, след като лекува онкологично заболяване, има симптоми на Паркинсон, не е добре и с очите.

Всичко това обаче не може да го откъсне от тютюна. „Все още пуша, но не прекалено – най-много да изпуша по една кутия на ден. Много е, но това е положението. Навремето пушех повече, сега съм ги понамалил“, заяви Ламбо в интервю пред седмичник.

Когато опре до доктори, обикновено те го посещават у дома, тъй като всенародният любимец е трудноподвижен. „При необходимост идват да ме прегледат. Или пък аз им звъня по телефона и им споделям как съм. Не обичам да ходя по болници и лекари. Иначе за рака… В ремисия съм на този етап. Никой не може да каже дали болестта няма да се завърне, или си е отишла окончателно. Да се надяваме, че си е отишла, засега съм добре“, добави Стефан Данаилов.

Програмата му за това лято е доста натоварено, заради турнето на постановката „Актрисата“, в която му партнира Аня Пенчева. След броени дни ще гостуват на фестивала „Арт поток“ в Царево. След като приключи с турнето, Ламбо ще отседне за месец в Приморско. В курортното градче Данаилов си купи апартамент преди година.

ПИК

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?