Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Стефан Данаилов се обръща в гроба: Синът му Владо сложи кръст на България!
Стефан Данаилов се обръща в гроба: Синът му Владо сложи кръст на България!

Стефан Данаилов се обръща в гроба: Синът му Владо сложи кръст на България!

Единственият син на Стефан Данаилов зачеркна България, видя Ко4

Владимир Данаилов, сина на Мастера от колежката му Ирен Кривошиева, сложи кръст на родината. Той е категоричен, че връщане назад, в родината, няма.

Единственият наследник на голямата звезда стана известен покрай участието си във ВИП Брадър през 2012 година, където влезе заедно с майка си.

Тогава, още момче, бе завършил икономика във Флорида. И казваше, че американската мечта е американска лъжа, но сега е обърнал тотално мирогледа си.

36-годишният наследник на екранния майор Деянов вече работи като лекар в болницата в Хънтингтън в щата Западна Вирджиния.

Наскоро той бе и на корицата на престижно медицинско списание. Той е много уважаван от пациентите си, както и от шефовете в болницата, където работи.

Миналата година взе диплома за общопрактикуващ доктор и продължава със специализация в нефлорогията. Заради което може да работи в болница, но и да открие частен кабинет, което значително ще му повиши доходите му.Приживе баща му бе много горд, че сина му ще работи като лекар.

А Влади е категоричен, че няма начин да се върне в България. Намеренията му е с американската си съпруга Виктория да създадат скоро наследници. Тя е детски педагог.Двамата се венчаха през 2017 година и Стефан Данаилов много я хареса.

Влади на няколко пъти я води в България, като последния път, миналата година, уреждаха финансови дела. Владко Данаилов получи огромно наследство от татко си, което вложи в живота си в Америка.

Източник: Клюки

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?