Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Стефка Костадинова стяга нова сватба
Стефка Костадинова с нова сватба

Стефка Костадинова стяга нова сватба

Шефката на БОК Стефка Костадинова се стяга за сватба, научи КОЧ.

Легендарната лекоатлетка много скоро официално ще стане свекърва, тъй като синът й от първия й брак – 24-годишният Николай, има сериозна приятелка. Избраницата му се казва Мария и е модел. Двамата били заедно от доста време и обичаи да обикалят романтични дестинации из целия свят.

54-годишната Стефка нямала нищо против да стане баба и одобрявала избора на Николай. След като не успя да сбъдне мечтата си да стане майка повторно, Костадинова щяла да даде цялата си любов на внучето.

Преди години тя преживя битов инцидент, заради който загуби второто си дете – от настоящия й съпруг Николай Попвасилев. Освен детето обаче Стефка загуби и шанса да забременее повторно.

„Бях бременна в шестия месец и претърпях тежък инцидент. И дотам с мечтите ми за второ дете. Не успях да зачена повече”, признавала е Стефка. Затова и нямала търпение да гушне внуче, след като ожени сина си. Със сигурност обаче неговата сватба трудно ще задмине по пищност втората венчавка на майка му преди 12 години в морския курорт „Елените”, пише Уикенд.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*