Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Стоичков: Изминаха 33 години, а все едно са миг!
Стоичков: Изминаха 33 години а все едно са миг!

Стоичков: Изминаха 33 години, а все едно са миг!

Големият Христо Стоичков публикува емоционален пост, в който припомня срещата си с Краля ня футбола Пеле.

Камата признава, че това е един от най-важните моменти в живота му и публикува снимка, на която е прегърнал бразилската легенда.

„Изминаха 33 години, а все едно са миг!

Тъкмо бях отишъл в FC Barcelona и ти ме покани да празнуваме заедно 50-годишния ти юбилей!

Каква чест беше за мен да бъда на терена в твоя бенефисен мач!

 Да вляза на мястото на Carlo Ancelotti!

San Siro Stadio никога няма да забрави 31 октомври!Аз също! Почивай в мир, приятелю! Ти си вечният крал на футбола! Ти си Пеле!“, това пише най-големият български футболист.

Малко по-късно Стоичков отдаде заслужената си почит и към съвременния футболен идол, Лео Меси. Камата пусна поредица от снимки от церемонията по връчването на наградата „Златната топка“ и не скри възхищението си, че Меси я печели за осми път:

„Ти стигна до осмицата! Цифрата на безкрайността! Отдавна си се качил на трона на вечността! Честита осма Златна топка, Лео Меси!“, написа Стоичков.

Един от най-интересните кадри от церемонията е снимката на Камата с Новак Джокович. Двамата балканци изглеждат много радостни от срещата си и позират пред обектива със широки усмивки. Почитателите на Стоичков се развълнуваха и оставиха много коментари и под двете публикации, щастливи, че българин има своето запазено място сред най-големите в спорта за всички времена и народи.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?